Trenger du hjelp med din MAC/PC?
Bare Ring eller Send SMS
45 03 02 51

Apple Macbook vannskade reparasjon

Hvis du har opplevd at din MacBook har blitt skadet av vann, kan det være en svært frustrerende situasjon. Heldigvis kan vi fikse problemet.

Ring eller send SMS  45 03 02 51

Vannskader på en MacBook kan være forårsaket av alt fra søl på tastaturet til fullstendig nedsenkning i vann. Uansett årsaken, er det viktig å få enheten sjekket av en ekspert så snart som mulig for å minimere skadene.

Mange velger å prøve å reparere MacBooken selv, men dette kan ofte føre til ytterligere skade på enheten og til slutt koste mer å reparere. Derfor anbefales det alltid å kontakte en profesjonell reparasjonstjeneste for MacBook vannskade reparasjon.

Vi har erfaring med å reparere MacBook vannskader og vil ha tilgang til spesialisert utstyr og verktøy som trengs for å utføre reparasjonen. Vi har også tilgang til originale reservedeler for MacBook, slik at enheten din kan repareres til fabrikkstandard.

Husk at jo raskere du får MacBooken din til en profesjonell reparasjonstjeneste etter at den har blitt skadet av vann, jo større er sjansen for at enheten kan bli reparert til en rimelig pris og at den kan fungere som normalt igjen.

For å oppsummere, hvis du har opplevd vannskade på MacBooken din, bør du kontakte en profesjonell reparasjonstjeneste for å få hjelp. Velg en pålitelig tjeneste med gode anmeldelser og som tilbyr garanti på reparasjonen. Og husk, jo raskere du handler, jo bedre er sjansen for en vellykket reparasjon.

Ved å velge oss for reparasjon av vannskader på din MacBook, får du en profesjonell og trygg løsning. Kontakt oss i dag for å bestille time eller få mer informasjon om vår service.

Prisliste for reparasjon av vannskade / væskeskade på Macbook:

Tips og triks for å bevare din MacBook (Dersom du ikke har tid til å komme snarest):

 1. Koble Macbooken fra laderen!
 2. Koble laderen fra strøm
 3. Slå av Macbooken
 4. Tørk den med papir
 5. Åpne den og koble batteri forsiktig fra hovedkortet
 6. Fjern harddisk (Sjekk om den fikk noe vann i seg, dersom den fikk det, tørk den og sjekk om det finnes noe korrosjon på den)
 7. Fjerne hovedkort og alle andre komponenter
 8. Tørke alt med papir og sjekke for korrosjon
 9. Kontroller alle komponenter
 10. Hovedkortet og andre komponenter må vaskes i ultralyd renser

  Fuktskade Mac

   macbook pro vannskade

 apple macbook vannskade reparasjon

Hvis du ønsker å få din mac i perfekt tilstand etter vannskade – ring meg så snart som mulig – ikke vent!