macademy.no

Om Macademy

Har du problemer med laptopen, macbooken eller pcen din? Har den falt i bakken, fått slag eller væskeskader? Eller er du redd det har bosatt seg virus i den?

Ikke kast bort tiden med å lure – ta den med til vår dataservice. Du finner oss lett tilgjengelig i Oslo, hvor et profesjonelt team IT-eksperter vet hvordan de skal finne den beste løsningen i hvert enkelt tilfelle. Vi tilbyr full service for alle dataproblemer, både for private og firmaer. Vi spesialiserer i Apple produkter, men tar også imot andre pcer. Ved å kontakte oss sørger du for at din data kommer i trygge hender. Vi har både ferdigheter på høyeste nivå og fornuftige priser.

Sjekk ut vår dataservice i Oslo!

Vannskadereperasjon 24/7

Bare et uforutsett dult så kan kaffekoppen eller vannglasset plutselig flyte utover laptopen din – og hva gjør du da? Det gjelder å handle øyeblikkelig. Macademy er dataservicen som er tilgjengelig til enhver tid og hjelper deg så raskt som mulig.

Rengjøring og vedlikehold

Om du vil at laptopen din skal fungere optimalt er det viktig å rengjøre den jevnlig – gjerne månedlig, men i det minste nå og da. Spesielt viften er viktig å få renset, men det er også flere komponenter som er essensielle å vedlikeholde for å opprettholde best mulig funksjon fra laptopen. For eksempel vil regelmessig rengjøring av tastaturet sikre at det forblir like komfortabelt som når det var nytt. Hvis du ikke er vandt med å gjøre slikt vedlikehold selv, anbefales det å ta kontakt med en erfaren datareparatør.

Oppgradering av deler

Om du merker at laptopen din er blitt langsommere og ikke klarer å kjøre dagens programmer uten problemer, er det et klart tegn på at du bør vurdere å oppgradere noen deler i Macen. Med hjelp av våre spesialister, vil du bli overrasket over hvor god din gamle Mac kan bli igjen. Den største fordelen med å oppgradere deler er at det er billigere enn å kjøpe en ny laptop. Noen ganger kan oppgradering av en enkelt del være alt som skal til for å øke Macens ytelse eksepsjonelt. Spesielt oppgradering av harddisken kan gi en slik effekt. Det er essensielt å få stilt en skikkelig diagnose på laptopens tilstand, og oppgradere ut fra denne, slik at oppgraderingen gir best mulig utbytte i form av økt ytelse.